Rensning

Storrensning i garderoben häromdagen - två helt fyllda sopsäckar fyllda med grejer som inte längre passar. Visserligen ett par gamla lakan och sånt också då, men ändå... Då blir man sugen på att beställa kläder igen! Fast jag gjorde nyligen en beställning så jag får nog vänta lite. Tycker också det är svårt med storlekarna - tror dessutom att hjärnan är lite 'skadad' - undviker fortfarande allt som sitter tajt och en del kläder som känns normalt åtsuttna är nog egentligen lite stora...Man är liksom van vid att inget sitter riktigt bra. Men sen varierar det mellan över- och underkropp också. Vissa tröjor kan jag trycka ner mig i en 44:a, medan byxor är det 48:or som gäller (möjligen undantaget leggings) - det är ändå flera storlekar i skillnad! Så det är jättesvårt att veta vad man ska beställa. Men skärp måste jag i alla fall ha. Det första jag hade funkar inte alls. Det andra hann jag visst inte ens börja använda, växte ur det också... Kan visserligen göra nya hål men det är ändå en speciell känsla att kunna köpa ett mindre skärp.

84.2 kg stod vågen på idag, det går sakta men säkert nedåt... Strax under 2 kg till så har jag gått ner 40 kg. Det är ett extra viktig delmål. Förutom att det då bara ca 14 kg kvar till mitt slutmål så innebär det också att min BMI äntligen hamnar under 30 - då är jag 'bara' överviktig! Angående mitt slutmål - en vikt på max 68 kg har jag satt - så går jag gärna ner mer efter det - men vågade inte tro så mycket innan operationen. Det är en viktminskning på 54 kg - och nu är det bara 16 kg kvar innan jag når dit!

Uppdatering (äntligen!)

Oops, tappade helt att uppdatera. Kom i en svacka igen där det kändes som inget hände och då tappar man lätt motivationen. Men nu känns det som om det händer grejer idag. Denna morgon stod vågen på 85.3 kg, men jag tror det kommer gå ner lite till snart - har inte gjort "nummer 2" på ett par dagar så det har nog samlats ihop en del i tarmen...

Igår blev det 6 timmar geocachande i skogen - är bra mör nu! Men 12 cacher blev det till slut vilket innebär att jag nu har 500 fynd precis, vilket känns underbart!

Som utlovat, äntligen lite bilder...
Först ut ett par "före" bilder...
 
Och så några nytagna, för ungefär 2-3 veckor sen tror jag:
Ja, nog har det hänt en del...! Ärligt talat blir jag nästan mörkrädd när jag tittar på mina gamla bilder. Såg jag verkligen ut så?! Ja, uppenbarligen. Vill aldrig, aldrig se ut så mer igen. Bara att ta fram dessa bilder blev yppterlig motivation att kämpa vidare, får jag säga...

Talltita

En blogg där jag skriver om mitt liv före och efter en Gastric bypass-operation.

RSS 2.0